Verzending

 

Koeriers & Levering

 

Al onze Nederlandse & Belgische pakketten worden verzonden met PostNL, Kiala of PakketDienstNL. Elke aanbieder hanteert andere tarieven en levertijden en wij willen deze keuze dus bij onze klanten leggen.  Wanneer u op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, dan wordt uw pakket in de meeste gevallen de volgende dag al aangeboden. Ook op zaterdag worden er pakketten door PostNL aangeboden. PostNL doet twee bezorgpogingen. Mocht u bij de tweede bezorgpoging ook niet thuis zijn, dan wordt uw pakket naar een PostNL Servicepunt gebracht. U ontvangt hierover een notificatie in de brievenbus.

 

Met deze notificatie en een geldig identiteitsbewijs kunt u het pakket vanaf de volgende werkdag na 12:00 uur ophalen op het aangegeven PostNL Servicepunt. Het pakket blijft hier tot 3 weken liggen alvorens deze retour naar ons gaat.

 

Verzendkosten

 

De verzendkosten zijn afhankelijk van de hoevelheid spellen die er besteld worden en de koerier die wordt gekozen. In onderstaande tabel houden we rekening met minimaal 1 bordspel en max 5 bordspellen welke in bijna alle gevallen in één zending verzonden kan worden. 

 

Koerier:

Kosten:

PostNL

€ 6,95 (tot 10 kilo)

Kiala

€ 3,95 (tot 15 kilo)

PakketDienstNL

€ 4,95 (tot 10 kilo)

 

Pakket volgen

 

Welke aanbieder je ook kiest wij vinden het belangrijk dat je de spellen online kunt volgen zodat je weet wanneer je pakket wordt afgeleverd. Welke koerier je dus ook kiest, elke koerier is te volgen via Track & Trace.

 

Levertijd

 

Wij streven ernaar uw bestelling nog dezelfde werkdag te verzenden wanneer deze voor 15:00 uur geplaatst is. In de meeste gevallen wordt uw pakket in Nederland & België de volgende werkdag dan al aangeboden, maar dit uiteraard wel afhankelijk welke aanbieder er is gekozen. 

 

Hieronder ziet u een tabel met de indicatieve levertijden van de diverse koeriers.

 

Koerier:

Levertijd:

PostNL

1-2 werkdagen

PakketDienstNL

2-3 werkdagen

Kiala

3-4 werkdagen


Heb je nog vragen, of als we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan even weten via ons contactformulier