Retourneren

 

Via het Contactformulier kun je eenvoudig een retour aanvragen. Dit is niet verplicht maar versneld wel de afhandeling van je retour. Eenmaal op de hoogte doen we dan ons uiterste best om dit z.s.m. voor jou af te handelen.

 

Na ontvangst van je bestelling heb je standaard recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van reden de overeenkomst te ontbinden en deze te retourneren of te ruilen. Binnen die periode kun je een product dus retour melden, waarbij de verzendkosten voor het terugsturen voor jou rekening zullen komen. Indien je de gehele bestelling aan ons retour stuurt krijg je naast het aankoopbedrag ook de eventuele verzendkosten voor de heenzending vergoed. Wij raden je aan om de retouraanvraag vooraf via ons Contactformulier aan te melden. Na melding heb je vervolgens 14 dagen de tijd om het product retour te zenden.

 

Let op: Om te bepalen of je het product wilt houden mag je het beoordelen/bekijken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is. Indien je het product beschadigd of onvolledig retour stuurt, zal het te vergoeden bedrag evenredig met de ontstane schade verrekend worden. Je bent dus verantwoordelijk voor eventueel ontstane waardevermindering.

 

Indien je de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag waarop je recht hebt binnen 14 dagen door Dobbelsteen Bordspellen teruggestort op het door jou aangegeven rekeningnummer. Als je een product retourneert dien je het aankoopbewijs mee te zenden. Het product dien je voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

 

Dobbelsteen Bordspellen 
T.a.v. Retourafdeling 
Hofstraat 8-10 
7411 PD Deventer 
Nederland

 

Belangrijk:

  • Je dient het product indien redelijkerwijs mogelijk in de originele (zo onbeschadigd mogelijke) verpakking te retourneren
  • de verzendkosten (€ 6,95 PostNL pakkettarief binnen Nederland indien het niet door de brievenbus past) en het risico van de retourzending zijn voor je eigen rekening
  • zorg voor een gedegen omverpakking welke om de originele verpakking heen zit. Plak aub geen stickers of andere biljetten op de originele verpakking.
  • Je dient een aankoopbewijs met de zending mee te sturen
  • onvoldoende of ongefrankeerde pakketten worden door ons geaccepteerd, maar de extra kosten hiervoor worden aan je doorberekend